• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:24

İkindi'ye Kalan Süre

Yüksek İhtisas doktoruna Avrupa'dan ödül

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde görev yapan Nefroloji Uzmanı Doktor Zeynep Ural, Membranöz Glomerulonefrit ve Fokal Segmental, Glomerülosklerozlu hastalarda yaptığı çalışması ile Avrupa Nefroloji Derneği'nden ödül aldı.


Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde görev yapan Nefroloji Uzmanı Doktor Zeynep Ural, Membranöz Glomerulonefrit ve Fokal Segmental, Glomerülosklerozlu hastalarda yaptığı çalışması ile 40. Ulusal Nefroloji Kongresinde sözlü bildiri birincilik ödülü aldı.Doktor Zeynep Ural ayrıca başarılı çalışması ile Avrupa Nefroloji Derneği tarafından ERA National Grant ödülüne de layık görüldü. Uzman Doktor Zeynep Ural'ın ödülü, ERA başkanı Christoph Wanner tarafından taktim edilmdi.

Kırıkkal'yi gurulandıran bu başarıya ilk tebrik Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Yusuf Albayrak'tan geldi. Başhekim Albayrak, Uzman Doktor Zeynep Ural'ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale UMKE ATAK Etkin Rol Alacak

İlginizi Çekebilir

Türkiye Bisiklet Şampiyonası Kırıkkale’de büyük heyecanıyla devam ediyor

İlginizi Çekebilir

İSTİKLAL MARŞI VE YAZARI ANILDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23041

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#